Escapekisten

Virtuele escape rooms zijn een nieuwe en opwindende manier om te ontsnappen. Ze bieden spelers de kans om te ontsnappen uit een virtuele kamer vol raadsels en puzzels, en samen te werken met vrienden en familie, ongeacht de locatie. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om te ontspannen en je hersenen uit te dagen, dan zijn virtuele escape rooms zeker iets om te overwegen.

Over het spel

Op Comfort Charter Flights Vlucht 9201 van Chicago naar Las Vegas is Avery Stone neergevallen in het gangpad en overleden. Het vliegtuig heeft een noodlanding gemaakt op Des Moines International. Daar is het lichaam van Avery Stone van het vliegtuig gehaald en naar het mortuarium gebracht. Alle passagiers en bemanningsleden zijn door de Iowa State Patrol overhoord. Helaas heeft de politie geen dader kunnen aanhouden en is het politie onderzoek gestaakt.

Abby, de zus van Avery Stone, laat het er niet bij zitten en is op zoek naar onderzoekers die de zaak wel kunnen oplossen. Helpen jullie haar met de moord op haar broer?

concept store voor creatieve ondernemers