meedoen

De Nieuwe Winkel is continu op zoek naar creatieve, enthousiaste ondernemers om haar aanbod te blijven vernieuwen. Daarvoor krijg je van ons ruimte en dragen wij zorg voor de presentatie en verkoop van je spullen, on-line promotie, verkoopoverzichten en vele andere bijkomende diensten.

Samen kijken we of jouw artikelen past in onze winkel en dat het een aanvulling is voor de winkel. Daarna kijken we samen welke ruimte voor jou geschikt is. 

Deelnemen kan per 1e van iedere maand. De huur is afhankelijk van de ruimte die je wilt huren. Wij rekenen € 0,01 per cm2.  Maatwerk dus. Je kunt een plank in een kast huren, een hele kast,  een plaats aan de muur voor je kaartenrek of een ruimte voor je molen. Alles is bespreekbaar.

Er is al een plaatsje vanaf € 15,= per maand (excl. btw). Tijdens deze periode zorgen wij voor promotie van je onderneming in de winkel en via Social Media.  We plaatsen op deze website een tekstje over je onderneming. Wij vragen van jou vermelding over je deelname aan De Nieuwe Winkel binnen je eigen netwerk. Ingeschreven staan bij de KvK is verplicht.

Kom anders gezellig even langs in de winkel. 

Deelname start voor een periode van 3 maanden. Daarna kijken we samen of we verder willen gaan.

Heb je belangstelling of vragen, stuur ons een mail via

berry@denieuwewinkel.eu .

Wil je deelnemen, stuur dan naast introductie van jouw product ook je website en fotomateriaal mee. Wij nemen daarna contact met je op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

 

Omzet & Vergoedingen:

Ondernemer betaalt 15% commissie excl. btw over de verkoop (omzet incl. btw) van haar producten. Maandelijks vindt middels een creditfactuur met de Ondernemer verrekening plaats. Uiterlijk de 10e dag van de maand ontvangt Ondernemer deze creditfactuur en wordt de omzet van de vorige maand na aftrek van genoemde commissie naar Ondernemer overgemaakt.

Ondernemer is verantwoordelijk voor de BTW afdracht over de gehaalde omzet. De producten blijven het eigendom van Ondernemer totdat ze zijn verkocht en zullen daardoor nooit onderdeel worden van de omzet van DNW.

concept store voor creatieve ondernemers