meedoen

De Nieuwe Winkel is continu op zoek naar creatieve, enthousiaste ondernemers om haar aanbod te blijven vernieuwen. Wij vragen geen huurvergoeding. Maar werken op consignatie basis. Daarvoor krijg je van ons ruimte en dragen wij zorg voor de presentatie en verkoop van je spullen, on-line promotie, verkoopoverzichten en vele andere bijkomende diensten.

Samen kijken we of jouw artikelen past in onze winkel en dat het een aanvulling is voor de winkel. Daarna kijken we samen welke ruimte voor jou geschikt is. 

Deelnemen kan  op ieder moment van de maand. Tijdens deze periode zorgen wij voor promotie van je onderneming in de winkel en via Social Media.  We plaatsen op deze website een tekstje over je onderneming. Zelf zorg je voor flyers of visitekaartjes om door ons aan klanten mee te geven. Wij vragen van jou vermelding over je deelname aan De Nieuwe Winkel binnen je eigen netwerk. Ingeschreven staan bij de KvK is verplicht.

Deelname op consignatie basis van 60-40. Je betaald dus geen huur maar betaalt  40% commissie excl btw over de verkoop (omzet incl btw). 

Deelname start voor een periode van 3 maanden. Daarna kijken we samen of we verder willen gaan.

Heb je belangstelling of vragen, stuur ons een mail via

berry@denieuwewinkel.eu .

Wil je deelnemen, stuur dan naast introductie van jouw product ook je website en fotomateriaal mee. Wij nemen daarna contact met je op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

 

Omzet & Vergoedingen:

Ondernemer betaalt 40% commissie excl. btw over de verkoop (omzet incl. btw) van haar producten. Maandelijks vindt middels een creditfactuur met de Ondernemer verrekening plaats. Uiterlijk de 10e dag van de maand ontvangt Ondernemer deze creditfactuur en wordt de omzet van de vorige maand na aftrek van genoemde commissie naar Ondernemer overgemaakt.

Ondernemer is verantwoordelijk voor de BTW afdracht over de gehaalde omzet. De producten blijven het eigendom van Ondernemer totdat ze zijn verkocht en zullen daardoor nooit onderdeel worden van de omzet van DNW.

concept store voor creatieve ondernemers