Olie Molie

Olie Molie is een bedrijf wat zich focust op een hoogwaardige kwaliteit extra vergine olijfolie waar ze aan de hand van verse, biologische producten smaak aan toevoegen. Hierdoor ontstaat er een puur product zonder gebruik te maken van E-nummers en/of kunstmatige aroma’s.

Wij zijn Lex Oreel (20) en Alex van Westrenen (21). Twee jonge ondernemers die elkaar ontmoet hebben op de ondernemersopleiding aan Avans hogeschool. Ons bedrijf is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor koken en lekker eten. Wij vonden dat de kwaliteit van extra vierge olijfolie met smaak beter kan dan wat je tegenwoordig vindt in de supermarkten. Met 100% extra vierge olijfolie en op smaak gebracht met verse producten. Het begon met een half jaar productontwikkeling.

We merkten dat ons product in de smaak viel bij mensen en daarom hebben we de stap naar fysieke winkels gezet. Hier organiseren we af en toe een proeverij waardoor je weet wat je koopt!

Wilt u onderdeel zijn van snel spreidende olievlek van Olie Molie. Neem een kijkje op onze website en volg ons op de socials!

Website: https://oliemolie.nl/

Instagram: Oliemolie_official

Facebook: Oliemolie_official

Tiktok: Oliemolie_official

concept store voor creatieve ondernemers