meedoen

De Nieuwe Winkel is continu op zoek naar creatieve, enthousiaste ondernemers om haar aanbod te blijven vernieuwen. Wij vragen van jou een huurvergoeding. Daarvoor krijg je van ons ruimte en dragen wij zorg voor de presentatie en verkoop van je spullen, on-line promotie, verkoopoverzichten en vele andere bijkomende diensten.

Afhankelijk van wat en hoeveel je zou willen verkopen, bepalen we samen de huur.

Huren kan voor minimaal 3 maanden. Tijdens je huurperiode zorgen wij voor promotie van je onderneming in de winkel en via Social Media. We plaatsen op deze website een tekstje over je onderneming. Zelf zorg je voor flyers of visitekaartjes om door ons aan klanten mee te geven. Wij vragen van jou vermelding over je deelname aan De Nieuwe Winkel binnen je eigen netwerk. Ingeschreven staan bij de KvK is verplicht.

Huurprijzen per maand, afhankelijk van de grootte van de ruimte (minimale contractduur is 3 maanden)

  1. Ruimte    €   75,- + 10% commissie (deel van kast, rek of tafel) van maximaal 100 bij 50 cm voor producten met beperkte afmeting bijvoorbeeld sieraden.
  2. Ruimte*  € 125,- + 10% commissie normale plek van 100/120 bij 75 cm, mag ook de hoogte in en op meerder plekken verspreidt over de winkel.
  3. Ruimte*  € 235,- + 10% commissie grote plek van 250 bij 100 cm.
  4. Ruimte*  € 350,- +10%  commissie nog meer ruimte van 350 bij 150 cm.
  5. Gehele winkel van ca 200 m2.

*  mag ook de hoogte in en op meerdere plekken verspreid over de winkel

N.B.  Alle bedragen voor huur en commissie zijn exclusief btw.

Heb je belangstelling of vragen, stuur ons een mail via winkel@denieuwewinkel.eu .

Wil je deelnemen, stuur dan naast introductie van jouw product ook je website en fotomateriaal mee. Wij nemen daarna contact met je op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Berry Evers

concept store voor creatieve ondernemers