Terrawear

Wij zijn Doortje Waals (21 jaar) en Birgitte Pijpers (22 jaar) Onze droom was om op jonge leeftijd ondernemer te worden en hierbij te kunnen doen wat wij leuk vinden. Deze droom werkelijkheid geworden met de start van Terrawear. In februari 2022 hebben wij ons ingeschreven bij de KVK onder de handelsnaam Terrawear. Onze eerste collectie is op 15 december 2022 live gegaan. Bij het zetten van deze stappen was het voor ons al duidelijk dat wij als jonge ondernemers het druk zouden gaan hebben en tegen dingen aan zouden lopen, maar dat hield ons niet tegen. Wij zijn ons passie en dromen achterna gegaan en hebben deze grote stap gezet.

Naast jonge ondernemers zijn wij ook nog steeds gewoon studenten, werknemers voor een baas en voor sommigen zelfs nog kinderen. Deze combinatie is heel leuk, maar af te toe ook lastig. Wij gaan onze eigen weg en halen hier alles uit wat mogelijk is. Het is fijn om te kunnen en te mogen doen wat wij leuk vinden. Daarnaast ontvang je ook veel positieve maar ook negatieve reacties en daar moet je op de juiste manier mee omgaan en sterker van worden.

Op dit moment zijn wij dus druk bezig met het runnen van Terrawear en het bijhouden van ons ‘leven’ hiernaast. Dit doen wij met veel plezier en wij hopen op deze manier nog veel te leren en te groeien op persoonlijk gebied, maar natuurlijk ook als Terrawear. 

concept store voor creatieve ondernemers