meedoen

De Nieuwe Winkel is continu op zoek naar creatieve, enthousiaste ondernemers om haar aanbod te blijven vernieuwen. Wij vragen van jou een beetje huur. Daarvoor krijg je van ons ruimte en dragen wij zorg voor de verkoop van je spullen. Afhankelijk van wat en hoeveel je zou willen verkopen, bepalen we samen de huur.

Huren kan voor minimaal 3 maanden. Tijdens je huurperiode zorgen wij voor promotie van je onderneming in de winkel en via social media. We plaatsen op deze website een tekstje over je onderneming. Zelf zorg je voor flyers of visitekaartjes om door ons aan klanten mee te geven. Wij vragen van jou vermelding over je deelname aan De Nieuwe Winkel binnen je eigen netwerk. Ingeschreven staan bij de KvK is verplicht.

Diensten/events maken ook deel uit van het concept.  Wil je je onderneming promoten, dan kan dat  tijdens winkeltijd. Voor deze dienst betaal je €50 (excl btw) per dag. Bij deze dienst hoort ook pr op onze facebook pagina en website. Voor deelnemers is het gratis.

Huurprijzen per maand, afhankelijk van de grootte van de ruimte (minimale contractduur is 3 maanden)

  1. Ruimte    €   75,- + 10% commissie (deel van kast, rek of tafel) van maximaal 100 bij 50 cm voor producten met beperkte afmeting bijvoorbeeld sieraden.
  2. Ruimte*  € 125,- + 10% commissie normale plek van 100/120 bij 75 cm, mag ook de hoogte in en op meerder plekken verspreidt over de winkel.
  3. Ruimte*  € 235,- + 10% commissie grote plek van 250 bij 100 cm.
  4. Ruimte*  € 350,- +10%  commissie nog meer ruimte van 350 bij 150 cm.

*  mag ook de hoogte in en op meerdere plekken verspreid over de winkel

N.B.  Alle bedragen voor huur en commissie zijn exclusief btw.

Wij verhuren ook ruimte voor events, workshops en vergaderingen buiten winkeltijden. Vanaf een bepaald aantal deelnemers is er horeca aanwezig.

Heb je belangstelling of vragen, neem contact op. Wil je deelnemen, stuur je website of fotomateriaal mee. Wanneer je door ons benaderd bent, hoef je geen foto’s e.d. mee te sturen.